پرسمی
انجمن مهندسان مکانیک پارسی جامع ترین سایت مهندسی مکانیک و هوافضا
رمان کده
نقد و بررسی انواع رمان های ایرانی و خارجی { و رمان های علمی و تخیلی }
آسیاک : پایگاه تخصصی علم نجوم
پایگاه تخصصی نجوم ایران. ... قادر به دیدن اشعه ی ایکس هستند؟ سراب کیهانی; روشی دقیق برای آنالیز عکسهای نجومی; آنسوی افق رویداد; از ستاره شناسى تا معمارى ...
انجمن نجوم آماتوری ایران
- انجمن نجوم آماتوری ایران - این سایت برای کسانی است که میخواهند در مورد ستاره شناسی بیشتر بدانند
نجوم رادیویی
نجوم رادیویی پایگاهی است ویژه علاقه مندان دانش نجومه رادیویی در حوزه آماتوری و حرفه ایی که به منظور اشتراک گذاری دانش و آموزش شکل گرفته است.
در بین بارش های شهابی ماه مرداد، بارش شهابی برساوشی به عنوان یکی از درخشان ترین بارش های شهابی شناخته می شود و همچنین دارای لقب معروف ترین بارش شهابی سالیانه است.
این بارش شهابی در 21 الی 22 مرداد هرسال در آسمان شب غوغا برپا میکند و رصد آن را به تمام علاقه مندان به آسمان شب، پیشنهاد می کنیم...
در 22 مرداد هرسال پس از غروب خورشید میتوان در هر ساعت100 شهاب مشاهده کرد ، البته اوج این بارش ساعت 4:46 اتفاق می افتد ولی به علت وجود خورشید در آسمان شهاب های زیادی قابل مشاهده نیست.
این بارش از قسمت شمالی صورت فلکی برساوش سرچشمه میگیرد و اکثر شهاب ها در ناحیه ی این صورت فلکی دیده میشوند.
این شهاب ها آثار باقی مانده از دنباله دار سویفت-تاتِل است که در فضا معلق هستند و پس از برخورد با جو زمین سوخته و به خطوط نورانی تبدیل میشود.
بارش های شهابی مردادماه 93 (مرئی و رادیویی)
دوره ی تناوب این دنباله دار هر 135 سال یک بار است و آخرین باری که در نزدیکی خورشید رویت دیده شده سال 1992 میلادی بوده و نرخ سمت الراسی این بارش به 200 شهاب رسیده یعنی حدودا دوبرابر حال.
این دنباله دار در 1862 میلادی توسط" لوییس سویفت "اهل نیویورک و" هورس تاتل "از رصدخانه هاروارد کشف شد و چندی بعد" شیپارلی "دریافت که این دنباله دار منشاء این بارش شهابی است.
بارش های شهابی مردادماه 93 (مرئی و رادیویی)
اطلاعات رصدی بارش شهابی برساوشی: دوره ی زمانی فعالیت بارش: 26 تیر تا 2 شهریور 93 طول خورشیدی اوج فعالیت بارش: 140 درجه زمان اوج فعالیت بارش: چهارشنبه 22 مرداد 93 ساعت 04:46 مختصات کانون بارش در زمان اوج: بعد 48 درجه و میل 58+ درجه سرعت ورودی شهاب های بارش به جو زمین: 59 کیلومتر در ثانیه ZHR : 100 منشاء بارش: 109P/Swift-Tuttle
با احتمال بارش شهاب های رنگارنگ بارد طولانی و همچنین آذرگوی های درخشان. در ضمن برنامه ایی رصدی و گردشگری دسته جمعی هم در در ارتفاعات تهران برگذار خواهد شد که دوستانی که تمایل به شکرت دارند با ما تماس بگیرند.